Alet Evlat

Keyifler Atölyesi Bitti Gitti'de deneyimlenecek onlarca farklı teknik var.

Daha falzası
Ahşap Çiçek Dürbünü

Asmalı Mescit'deki Keyifler Atölyesi Bitti Gitti'de meselemiz keyifli alışkanlıklar yaratmak.

Kurucumuz Erbil Sivaslıoğlu'nun evinde başladığı geleneksek tekniklere keyifli dokunuşlarla üretimler, kuruluşundan 2 yıl henüz geçmeden yüzlerce insanla bu deneyimlerin paylaşıldiğı bir atölyeye dönüştü.

Karanlık odadan, ahşap kesimine, boya cümbüşünden, dikiş şölenine kadar Bitti Gitti'de yaratıcılığınızı fişenksleyecek bi sürü olanak var.

En güzeli de hiçbiri hakkında daha öncesinde deneyiminiz olmasına gerek yok.

Haftada en az bir atölyeyle daimi bir şekilde keyifli deneyimler yaşatan Bitti Gitti muzurları her atölyede bir farklı aleti ve onunla neler yapabileceğinizi gösteriyor. Kısa süre içerisinde kendi tasarımları yapan, baskılayan, çoğaltan ve sevdikleriyle paylaşan bir muzura dönüşüyorsun.

Keyifler Atölyesi'nden ufak bir kesit.  
Defter yapmayı öğrenip kendi kitabını basan da var, dergi çıkartan da, ailesine fotoğraf albümü hediyesi yapanı da!
En sevilen fotoğraflar defter olmadan hemen önce

İleri Dönüşüm Zamanı!

Üretimin keyifli hali, hatalara korkmadan yaklaşıldığında mümkün. Hatalar sonrasında deneyim olup, ilerideki fevkalade çalışmaları doğuruyor neticesinde. Biz de hem çevremizdeki mekanlardan hem de kendi tüketimimizden arta kalan bir çok malzemeyi yeni bir kullanım alanı yaratarak hayata döndürüyoruz.

Teneke kutulardan kameralar, kalemlikler, çiçek sulama üniteleri ve daha neler neler. Her şey pratik düşünce ve yaratıcı uygulamalarla hayatınıza keyif katan objelere dönüşebilir.

İşte boş bir kahve kutusunun Fotoğraf Makinasına dönüşümü
Erbil'den atölye girişine özlü söz

Eller Kirlenir, Zihinler Temizlenir.

Her gün farklı bir serüven var Bitti Gitti'de. Kendi çerçelerimizi, kameralarımızı, defterlerimizi, masalarımızı ve daha nice üniteleri yapmak için her sabah şevkle başlıyoruz güne. Son metroyu kaçırmamak için kendimizi zor alıyoruz atölyeden dışarı. Birçok günse devam ediyor gecenin sessizliğine kadar. Son iki yıldır dur durak bilmeyen bu yaratıcılık serüveninde deneyimleyip ,varlığından emin olduğumuz bir şeyse elleri kullanmanın verdiği keyif ve dinginlik.

Kendi ürettiğin her şey, sen garantili. Defterler, kameralar, masalar aklına ne gelirse. Sen de kendi yorumunu yapabilir, ellerini kullanarak hayallerini gerçeğe dönüştürebilirsin.

İlgili Ürünler

Dİğer Haberler